Ora Dore

TACT Orë dore - brend në Maqedoni

Përkujdesi për klientët është në radhë të parë

Nëse ata janë të kënaqur me prodhimin tonë, atëherë kënaqësia jonë është edhe më e madhe. Në periudhën e ardhshme do të pasojnë befasi të mëdha për klientët tanë. Jemi këtu çdoherë me ideja dhe oferta të reja. Këtu do të jemi për ju

Ora që mund te bëj të dashurit tuaj të lumtur

Kategoritë e produkteve tona, të cilat mund të përputhen me stilet e veshjeve klasike, elegante, sportive dhe alternative, përfshijnë produkte të dizajnuara posaçërisht për burrat dhe gratë. Ju mund të zgjidhni modelet që mund të kombinoni me shumë stile të ndryshme si dhurata për të dashurit tuaj.

INSTAGRAM