fbpx

Комплетирајте го вашиот изглед со елегантен часовник

Tact Elegant Часовници

Понекогаш ни е потребен елегантен часовник кој ќе ни го дополни класичниот изглед.Поради тоа TACT го создаде првата серија на часовници “Elegant Series“.

Основниот дизајн кај овие часовници е исклучително комплексен, иако на прв поглед изгледа многу едноставен. Сите часовниците на TACT се изработени од висококвалитетни материјали, вклучувајќи ја и најдобрата природна кожа која е достапна на пазарот.

Овие материјали додаваат уникатна привлечност кај секој модел, а од друга страна и ја зголемуваат издржливоста кај секој часовник.

TACT Elegant - Black
TACT Elegant Black

-25%
3,750 ден
-44%
Попуст
2,799 ден
-44%
Попуст
2,799 ден
-44%
Попуст
2,799 ден